Support

SBS-IT

Hjulmagervej 13B
7100 Vejle
Tlf. 76 75 80 80
info@sbs-it.dk

Åbningstider:
Mandag - torsdag kl 8 - 16
Fredag kl. 8 - 14

Funktionsopdatering til Windows 10, version 1909
Den næste version af Windows er her med nye funktioner og sikkerhed.

• Normalt tilråder vi løbende opdatering af Windows 10 af sikkerhedsgrunde – for at holde skiderikker ude af dit system.
• Der har desværre været alvorlige problemer med nogle kunders PC efter opdatering.
• Som minimum skal du sørge for en komplet backup af PC’en inden du gennemfører opdateringen
• Ellers ring til os inden du gennemfører opdateringen.
• Skulle det allerede være gået galt – kan vi næsten altid fiske data ud af maskinen.

Hvis du har en iPhone og vil hente billeder fra den over på computeren, kan du med fordel undlade at hente iTunes, men i stedet hente iClouds support program. Det er bedre til at synkronisere billeder fra din iPhone til din computer. iCloud er et online backup og lager i stil med Google Drev og Dropbox. Der følger 5 GB lagerplads med, som kan bruges til backup fra en iPhone. iCloud tager backup af hele enheden, inkl. billeder. Hvis du har taget en del billeder, vil du hurtigt fylde de 5 GB lagerplads op. Apple tilbyder derfor at man for 7 kr/md kan opgradere sit iCloud lager til 50 GB, hvilket er nok for 95% af alle brugere.

iTunes er mest tiltænkt, til at blive brugt, til at synkronisere musik og andet fra computeren og ned på din iPhone, men tiderne med musik-streaming er løbet fra iTunes, og derfor anbefaler vi at iTunes ikke bruges. Hvis du allerede har iTunes installeret på din computer, så skal du ikke lade den synkronisere med din iPhone, da det kan skabe pladsproblemer på din computer, på længere sigt.

iCloud support program kan hentes her: https://support.apple.com/da-dk/HT201391

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 76 75 80 80