Support

Vi er flyttet pr 1/1-2019 til nye lokaler

SBS-IT
Hjulmagervej 13C
7100 Vejle
Tlf. 76 75 80 80
pho@sbs-it.dk

Åbningstider:
Mandag - torsdag kl 8 - 16
Fredag kl. 8 - 14

Husk, vi leverer specialistsupport til Uniconta - lynhurtigt online finanssystem.

Hotstuff - vigtige opdateringer, advarsler m.m.

 • Ransomware bekæmpelse

  Hvis du/i bliver ramt af ransomware, er der nu kommet værktøjer, der i visse tilfælde, kan hjælpe med at dekryptere de krypterede filer. Det er myndigheder og antivirus selskaber i flere lande i Europa, der er gået sammen om at bekæmpe problemet.

  28/9-2018

   

 • Til iPhone brugere

  Hvis du har en iPhone og vil hente billeder fra den over på computeren, kan du med fordel undlade at hente iTunes, men i stedet hente iClouds support program. Det er bedre til at synkronisere billeder fra din iPhone til din computer. iCloud er et online backup og lager i stil med Google Drev og Dropbox. Der følger 5 GB lagerplads med, som kan bruges til backup fra en iPhone. iCloud tager backup af hele enheden, inkl. billeder. Hvis du har taget en del billeder, vil du hurtigt fylde de 5 GB lagerplads op. Apple tilbyder derfor at man for 7 kr/md kan opgradere sit iCloud lager til 50 GB, hvilket er nok for 95% af alle brugere.

  iTunes er mest tiltænkt, til at blive brugt, til at synkronisere musik og andet fra computeren og ned på din iPhone, men tiderne med musik-streaming er løbet fra iTunes, og derfor anbefaler vi at iTunes ikke bruges. Hvis du allerede har iTunes installeret på din computer, så skal du ikke lade den synkronisere med din iPhone, da det kan skabe pladsproblemer på din computer, på længere sigt.

  iCloud support program kan hentes her: https://support.apple.com/da-dk/HT201391

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 76 75 80 80